Ontwikkeling & coaching

Haal het beste uit je mensen. En jezelf.

Naast het geven van HR-advies, heeft WATCH-hrm een brede expertise op het gebied van personeelsontwikkeling en loopbaancoaching. Die kennis zetten we in met als doel om jouw medewerkers de beste versie van zichzelf te laten worden. Daarbij kijken we niet alleen naar ‘de ander’, maar nemen vooral ook jouw eigen positie en managementstijl kritisch onder de loep. Als iemand gelukkig is in zijn functie en met plezier het werk doet dat past bij zijn competenties, dan straalt dat af op een bedrijf. Naar binnen én naar buiten toe.

Bij personeelsontwikkeling leggen wij de focus op het verder ontwikkelen en verbeteren van de samenwerking tussen mensen. Misschien liggen er binnen jouw bedrijf uitdagingen om de kwaliteit of het serviceniveau van bepaalde afdelingen naar een hoger plan te tillen. Of heb je behoefte aan hulp bij het (her)structuren van je organisatie en het goed beschrijven van de verschillende werkprocessen.

Bij loopbaancoaching zoomen we in op één persoon. Dat kan die ene medewerker zijn die in zijn huidige functie niet uit de verf komt of met de gedachte speelt om een andere baan te zoeken. Die persoon kun je natuurlijk ook zelf zijn, als je bijvoorbeeld worstelt met je manier van leidinggeven. Of als je de volgende generatie wilt klaarstomen voor een eventuele bedrijfsopvolging. Met loopbaancoaching geven wij betekenisvolle inzichten en ervaringen die jou en je medewerkers verder helpen.     

Zowel bij personeelsontwikkeling als loopbaancoaching zetten wij bewezen methodieken in zoals Disc en EQ-i. De uitkomsten die we daarmee verkrijgen, helpen ons om per persoon een programma op maat te maken.  

WATCH-hrm helpt je graag met de volgende vraagstukken:

  •  Mensen hebben meer in hun mars. Waarom komt het er niet uit?
  •  Het ontbreekt aan een gedegen scholings- en opleidingsprogramma.
  • Leidinggevenden schieten te kort in hun communicatie. Wat doe je eraan?
  • Je wilt jezelf ‘misbaar’ maken, maar weet niet hoe je dat aanpakt.
  • Je wilt iets anders in je loopbaan, maar hebt geen idee wat en hoe.
  • Je wilt weten welke collega’s zich verder willen én kunnen ontwikkelen.
  • Je mist assertiviteit bij je personeel. Hoe leer je dat?
  • Een burn-out dreigt. Hoe voorkom je dat mensen uitvallen?

WATCH-hrm 06- 832 144 02